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Avant la frénésie de décembre… prenez une pause


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Il y a quelque chose de paradoxal avec cette période : sur le papier c'est sensé être des moments de joie, dans la réalité... plus souvent en marathon...

Pourquoi décembre nous épuise autant ?

  • le stress qui grignote les réserves (vitamines et micronutriments)

  • l’impact sur le sommeil

  • le mental s'emballe


Je pourrais vous dire "détendez-vous", mais je sais que cela ne suffit pas.

Par ce que le stress ce n'est pas seulement l'affaire d'état de l'esprit : il sollicite vos réserves, épuise certains nutriments, perturbe le sommeil et finit par se sentir dans tout le corps.


Alors, avant que le tourbillon du mois de décembre n'embarque tout le monde, voici quelques conseils pour aider votre organisme à garder le cap.


Votre mini-rituel de décembre


Dès le matin


Dans la journée



Dans la soirée


Le stress de décembre n'a rien de fatalité !

Il est souvent résultat d'un organisme très sollicité.

Quelques rituels simples mais efficaces, une alimentation adaptée (à la vapeur douce de préférence) et les fêtes de fin d'année redeviennent ce qu'elles doivent être : les moments de présence et pas une période épuisante.


Offrez à votre corps ce dont il a besoin pour retrouver du recul, du calme et de la stabilité

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Beef Wellington
Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name
women chef with white background (3) (1).jpg
la note moyenne est 3 sur 5

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

Servings :

4 Servings

Calories:

813 calories / Serve

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

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