top of page

L'Omnicuiseur pour les nuls : eBook gratuit

L’Omnicuiseur pour les nuls – fruit de mes 6 ans d'expérience de cuisson à l'Omnicuiseur, recettes et conseils, réunis dans un guide clair et pratique

Vous avez un Omnicuiseur… mais vous voulez l'utiliser mieux pour en trirer le meilleur profit ? Ce guide est fait pour vous.


💡 Après 6 années d'utilisation quotidienne, d’expérimentations, de ratés, de réussites, j’ai décidé de rassembler tout ce que j’aurais aimé avoir sous la main à mes débuts.


📘 Dans cet eBook, vous trouverez :


🥕 Des repères précis de temps de cuisson (selon l’aliment, la portion, le modèle)

🍽️Des astuces de cuisson des grands chefs pour peaufiner vos recettes de viandes, volailles, poissons, fruits de mer, pain, gâteaux etc...

✅ Mes 5 règles d’or pour réussir les cuissons combinées

🧠 Des explications simples sur les bénéfices santé de la cuisson douce (antioxydants, vitamines, etc.)

🍲 Idées recettes antigaspi, express, familiales ou raffinées

🔧 Astuces pratiques pour cuire à la vapeur sans panier, ajuster les réglages, réchauffer sans dessécher…

Le tout, illustré avec mes conseils personnels, des recettes issues de mon expérience, et une sélection testée & approuvée des meilleures idées partagées par la communauté.

👉 Ce guide est 100 % gratuit et accessible à tous les curieux de cuisson santé.

📥 Téléchargement ici : L'Omnicuiseur pour les nuls"

livre de recettes à l'Omnicuiseur gratuit

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
header image
Beef Wellington
Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name
women chef with white background (3) (1).jpg
la note moyenne est 3 sur 5

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

Servings :

4 Servings

Calories:

813 calories / Serve

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Commentaires


bottom of page