🍓 Mon aliment - ma première médecine : "Fruits rouges"
- minod4
- 25 juin
- 1 min de lecture
Mini-guide : tous savoir sur les baies et des dizaines de recettes anti-âge
Et si vos baies préférées devenaient vos meilleurs compléments santé naturels ?Dans ce mini-guide inédit, découvrez comment les fruits rouges — cassis, myrtille, mûre, framboise, fraise… — peuvent préserver votre jeunesse, soutenir votre circulation, booster votre immunité et prendre soin de votre microbiote.
📘 Ce que vous allez trouver dans ce guide pratique :
✅ Le palmarès des fruits rouges les plus antioxydants, avec leurs atouts santé validés par la science,
leurs 👍 TOPs et lerus FLOPs👎!
✅ Les composés clés : anthocyanes, quercétine, acide ellagique, fisétine… et leurs effets protecteurs (cerveau, cœur, cellules)
✅ Les posologies, précautions et utilisations médicinales en prévention ou en traitements naturels de certaines pathologies
✅ Des dizaines de recettes simples, originales et gourmandes, de la mousse ultra-light au clafoutis anti-âge, en passant par des vinaigres fruités maison✅ Des astuces de cuisson pour préserver les micronutriments et polyphénols...(Omnicuiseur, vapeur, crue, etc.)
🎯 Pour qui ?
– Pour toutes celles et ceux qui veulent manger plus sainement, sans renoncer au plaisir– Pour mieux comprendre comment intégrer les fruits rouges dans votre routine santé : cerveau, cœur, circulation, flore intestinale...
Le guide est disponible en versions PDF et eBook et papier sur ce lien 👉
Regarder la vidéo de présentation : 📺
💡 Idéal en complément du mini-guide Artichaut, Asperge , déjà disponibles sur le site.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
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Searing the Beef
Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.
Notes



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.



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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.
Instructions
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )
Beef Wellington

Beef Wellington
Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.
Servings :
4 Servings
Calories:
813 calories / Serve
Prep Time
30 mins
Prep Time
30 mins
Prep Time
30 mins
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30 mins
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