top of page

🍓 Mon aliment - ma première médecine : "Fruits rouges" 

Mini-guide : tous savoir sur les baies et des dizaines de recettes anti-âge


Et si vos baies préférées devenaient vos meilleurs compléments santé naturels ?Dans ce mini-guide inédit, découvrez comment les fruits rouges — cassis, myrtille, mûre, framboise, fraise… — peuvent préserver votre jeunesse, soutenir votre circulation, booster votre immunité et prendre soin de votre microbiote.

les bienfaits des fruits rouges pour la santé et longévité. Palmarès des fruits rouges qui protègent et qui soignent

📘 Ce que vous allez trouver dans ce guide pratique :

✅ Le palmarès des fruits rouges les plus antioxydants, avec leurs atouts santé validés par la science,

leurs 👍 TOPs et lerus FLOPs👎!


✅ Les composés clés : anthocyanes, quercétine, acide ellagique, fisétine… et leurs effets protecteurs (cerveau, cœur, cellules)


✅ Les posologies, précautions et utilisations médicinales en prévention ou en traitements naturels de certaines pathologies


✅ Des dizaines de recettes simples, originales et gourmandes, de la mousse ultra-light au clafoutis anti-âge, en passant par des vinaigres fruités maison✅ Des astuces de cuisson pour préserver les micronutriments et polyphénols...(Omnicuiseur, vapeur, crue, etc.)

🎯 Pour qui ?

– Pour toutes celles et ceux qui veulent manger plus sainement, sans renoncer au plaisir– Pour mieux comprendre comment intégrer les fruits rouges dans votre routine santé : cerveau, cœur, circulation, flore intestinale...


Le guide est disponible en versions PDF et eBook et papier sur ce lien 👉

Regarder la vidéo de présentation : 📺



 💡 Idéal en complément du mini-guide Artichaut, Asperge , déjà disponibles sur le site.



1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

1

Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

1

Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
header image
Beef Wellington
Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name
women chef with white background (3) (1).jpg
la note moyenne est 3 sur 5

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

Servings :

4 Servings

Calories:

813 calories / Serve

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Prep Time

30 mins

Comments


bottom of page